HTML

50 tenger és kaja

Muszáj ilyenkor, mikor elkezdődik a második fele, csinálni valamit...(a rózsafüzér meg elpörög szép csendesen balkézzel is)

vagy nem

vizit 2010.01.27. 21:40

Emberek!

Csináljatok gyereket. Vagy ne. Dolgozzatok! Vagy ne. Igyatok bort! Vagy ne. De ha már isztok, akkor igyatok rendszeresen. És jót. Vagy legalábbis jobbat. Meg sielhettek is. Te az biztosan jobb ha csak ültök a seggeteken és nézitek a napot, vagy a holdat, a szelet, az esőt. Alapvetően jobban jártok ha nem csináltok semmit.

Ja és könyörgöm ne egyetek fehér kenyeret. Ennyire nem lehettek ellenségesek magatokkal!? Vagy mégis? Menjetek tutira. Kenjétek meg a kenyeret margarinnal, javasolnék rá valami felvágottat (sonka is jó, mindegy), körbekenve valami tubusos cuccal - majonéz, kecsup, ilyenek, öblítsétel le colával és mindenképpen nyomjatok be legalább egy zacskó csipszet. Itt nyugodtan és szabadon választhattok, mindegyik foshalom kivétel nélkül. Mit lehetne még? Reggelire 1,5 %-os tej, az nagyon jó, ezerféle csökkentett zsírtartalmú sajt,vaj,szalonna, 0,0000005 milliomod nikotin-kátrány-rák tartalmú cigik, mindegy, lényeg hogy EGÉSZSÉGES legyen, és se íze se bűze. Úgy jól esik ugye?

Jaj de marha vagyok!!! Mindenképpen üljetek le a tv elé kaja közben. A tv elektromágneses sugárzása gyógyító elegyet képez az élelmiszerkémiai ipar wundersőn termékeivel. Ha kicsit magatokba néztek akkor érezhetitek is ahogy az éllelmiszerszínezékek jótékonyan pirosítják az ajkaitokat és nézzetek csak gyermekeitekre. Ugye mennyivel elégedettebbek, szebbek? A hülyének is megérte.

És nehogy megálljatok félúton. A lehetőségek határtalanok. Ha véletlenül nem lenne még mikrótok, akkor szégyelljétek magatokat! Ha csak egy van, vegyetek még egyet! Mosogatógép, blúréj, hájfájlájf. 

Üssetek, vágjatok, vessetek meg! Életem a nyilvánosság!

Mindennek oka van, ugye. Én ma este 3 gyermekemmel töltöttem két órát egyedül. Fruzsi waldorfozott. Az egyik komolyan taknyos, rajtam lógott végig és idegbajt kapott ha leültem írni nektek ezt a szépséget. De kiküzdöttem! Csak miattatok. Vagy nem.

Még egy jó sztori. Csak hogy örüljetek. Bemutató tanítás az lilla téri általános iskolában (csupa kis betűvel hommage a nemecsek) nemrég. Tornaóra, angolul (régen röhögtem ilyen jót). Na most amin nem kacagtam felhőtlenül az a következő: molett kislány nem tudja megcsinálni a nyilvánvalóan hónapok óta gyakorolt formákat, ezért büntetőkört kell futnia - 150 VENDÉG, A BEMUTATÓRA ÉRKEZETT SZÜLŐ ELŐTT! És emberek erőfeszíteseket tesznek, kapcsolatokat keresenk, protekciót vadásznak hogy egy ilyen helyre bejussanak. Na most komolyan, hát normális az ilyen ember? Miért küldi a gyerekét börtönbe? Ha már fogalmazhatok ilyen sarkosan, ugye.

És most a lényeg. Ha nekikészültök a lefekvésnek, és netán felhúztátok volna magatokat ezen vagy bármin, akkor felejtsétek el. Próbáljátok meg, kérem szépen. Nincs min bosszankodni, értelmetlen az egész. Nyugi van, nem kell már sietni sehova. Lassuljatok le, kapcsoljatok ki mindent ami zúg, kattog, küttyüg, pofázik. (Főleg az agyatokat :-) Élvezzétek a csendet. Már csak a hüttőt halljátok, egy-egy szuttyantást, horkantást innen-onnan, múló gondok, feszültségek. Lazítsatok. Ami most fáj, holnapután már emlék sem lesz. Pihenjetek. Jó éjszakát!

 Voltunk síelni:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://einstein-refrigerator.blog.hu/api/trackback/id/tr851707689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása