HTML

50 tenger és kaja

Muszáj ilyenkor, mikor elkezdődik a második fele, csinálni valamit...(a rózsafüzér meg elpörög szép csendesen balkézzel is)

Disznótakony

vizit 2009.11.23. 21:34

Olyan jót olvastam ma, megosztom veletek. Először is: Nem tudom ti hogyan voltatok vele, nekem a madárinfuenza kifejezetten rokonszenves elnevezés volt. Ehhez képest roppant tech. term.-nek tartom ezt a H1N1 elnevezést, javasolnám is a disznótakony bevezetését mindenki nagyobb örömére. Másodszor: (és ez már sajna nem az én okosságom - ha lehet ilyenről beszélni egyáltalán ugye) szóval amit olvastam ma az ÉS-ben. Remélem ettől senki nem kapcsolta ki a kompútert, ha mégis, hát fújja fel magát :-) Duplára. A bizonytalanságról van itt most szó. Meg a parasztról. Ebben, mint minősítésben bátor lennék, többszörösen  odaérezvén magam a csapatba. A bizonytalanságról van szó amit a paraszt nehezen visel. Mér nem mongya már meg valaki, hogy mi legyen? Hogy mi van? Ótassak vagy ne Ótassak? De nem. Nem mondja meg az istennek se senki, hogy mi a jó. Az egyik ezt mondja, a másik amazt, még az is lehet, hogy már van árpádsávos meg vöröscsillagos mutációja a vírusnak, ott fenn Norvégiában - a fene a gazdag annyukat, nekik nyilván még erre is futja. Szóval muszáj lenne gondolkodni, dönteni. Na az nem megy. Bizonyosság kéne. De nincs. Nagyon nincs. Akár optimista is lehetnék, hogy akkor most majd tanul, hogy átérzi, hogy belátja...

Na jó, bocsánat. Elragadott a hév. Ezt azért én sem gondoltam komolyan. Nyilvánvalóan nem tanul, véletlenül sem látja be, hogy csak bizonytalanság van. DE AZÉRT KAPJA AZ ARCÁÁÁÁÁÁÁBA!!!!! Most éppen kapja.

Hm. Ez nem túl emberbarát. Bocsánat emberiség. Küzdjetek meg a halálos kórral és megtisztulva haladjatok tovább a lenini úton. Később találkozunk.

Na jó, nem bánom, még egy kicsit. Kikívánkozik. A tudomány nem arról szól, hogy egyre biztosabbak lehetünk a világunk felől. Éppen nem. Ha tisztességes, ha még tud tisztességes lenni, akkor kétségek közé kell taszítson. Durván.

Levezetésképpen pedig a Pisztráng halála:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://einstein-refrigerator.blog.hu/api/trackback/id/tr701547490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása