HTML

50 tenger és kaja

Muszáj ilyenkor, mikor elkezdődik a második fele, csinálni valamit...(a rózsafüzér meg elpörög szép csendesen balkézzel is)

Gondolkodik

vizit 2010.01.05. 21:04

Ezúton közlöm kedves olvasóimmal, hogy a továbbiakban nem tudok elnéző lenni azokkal akik a Jobbik nevű képződményt támogatni kívánják. Nem szeretnék olyan világban élni, ahol embereket elmebetegek a saját alantas céljaik érdekében felcímkézhetnek, megtámadhatnak majd megölhetnek. A Jobbik támogatása egyenes irány erre. Nincs mentség, nincs elnézés. Gondolkozni kell.
Könyörgöm, hát teljesen elment a józan eszetek!?

Alternatívaként esetleg javasolnám a Fidesz nevű, szokványosan politikus, szokványosan korrupt, szokványosan szokványos alakulatot. Én ugyan útálom őket, de belül vannak a kereteken. Nem fasiszták és nem lesznek gyilkosok. Még a végén megszeretem őket... :-(

Hú, ez az egész azért kemény lett.

De nincs mese. Gondolkozzatok!

Meg ezen is: (egy indiai ház bejárata)

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://einstein-refrigerator.blog.hu/api/trackback/id/tr251650045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barnaadam 2010.01.25. 21:57:04

aztán elolvastam alaposan. azért a Fideszre én nem szavaznék semmi esetre se.
süti beállítások módosítása