HTML

50 tenger és kaja

Muszáj ilyenkor, mikor elkezdődik a második fele, csinálni valamit...(a rózsafüzér meg elpörög szép csendesen balkézzel is)

dombágyás (hétholló 2.)

vizit 2009.11.27. 22:12

Szasztok! Itt a földművesek. Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült az első dombágyás. Kemény volt a vége is és szaros (asszem tehén) de ELKÉSZÜLT. És ezt most némileg képileg. Íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nagyon szép volt minden amig meg nem érkezett a csillaghajó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

az ufók ráraboltak a répára

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de jött jános vitéz és iluska ismét tudott mosolyogni:

 

Hát így történt. Nagyon boldogok vagyunk. A legboldogabbak persze akkor lennénk ha valaki küldene néhány köbméter háncsot. Nincs valakinek fölöslegben? Ha beáll a fagy, akkor csákányt is vennünk kell a következő dombágyáshoz, pedig csak lapátot akartunk. De azt gyönyörűt!

Nos a képek mára bőven megvoltak, úgyhogy most egy esti mese még egy öreg békáról   aki egész életében egy sötét kútban élt   egy napon meglátogatta őt a tengerben élő béka   honnan jössz kérdezte a kútban élő béka   a hatalmas óceánból válaszolta a másik   milyen nagy az a te óceánod   hatalmas   úgy érted hogy esetleg negyede az én kutamnak   jóval nagyobb annál   akkor talán a fele   nem még annál is nagyobb   tán csak nem akkora mint ez a kút   olyan hatalmas hogy nem is lehet ehhez a kúthoz hasonlítani   az lehetetlen ezt meg kell néznem magamnak   elindultak együtt   amikor a kútban élő béka meglátta az óceánt annyira megrázta a dolog hogy a feje azon nyomban szétdurrant.

Pihenjetek jól!

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://einstein-refrigerator.blog.hu/api/trackback/id/tr871557490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. slow 2009.11.30. 16:03:07

HOL VAN A BIRTOK?
nem bírtam a képek alapján rájönni?
majdnem szétdurrant a szemem úgy figyeltem pedig

vizit 2009.11.30. 21:47:02

@dr. slow: 47.480358, 21.840127
ha ezt beírod a google maps-be, akkor elvileg odatalálsz, de mindjárt kipróbálom
működik!

FalusiMumus 2009.12.02. 16:50:56

@vizit: Ja, beírtam, mutati a vidéken a főd hejit
süti beállítások módosítása